Call us

Maison Laruelle: verse oogst uit Haspengouw

Maison Laruelle: huis met een geschiedenis

Maison Laruelle, een familiebedrijf in de buurt van Luik, teelt en verhandelt aardappelen, pootgoed en groenten sinds 1994. Van de selectie van de beste variëteiten pootaardappelen en planters, tot het zorgvuldig verpakken in milieuvriendelijke verpakkingen; wij stellen alles in het werk om je de pure smaak van onze lokale producten te laten ontdekken.
Naast een vast aanbod van aardappelen en groenten, vind je bij ons ook een ruime keuze aan planters om zelf te kunnen telen. We staan je graag bij met raad en daad omtrent de verschillende soorten en rassen.
Bovendien proberen we onze klanten telkens te verrassen met een wisselend aanbod seizoensgroenten.

Haspengouw: vruchtbare bodems

De "aardappel" werd meer dan 8.000 jaar geleden voor het eerst gecultiveerd in de verre contreien van het huidige Peru en belandde rond de 16e eeuw in onze regio Haspengouw. Deze regio strekt zich uit over de Belgische provincies Limburg, Luik, Namen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant, en wordt gekenmerkt door een heuvelachtig landschap met een zeer vruchtbare bodem, die sinds mensenheugenis gebruikt wordt voor landbouw en veeteelt.

Warnez nv: sterk in aardappelen. Get potatoed!

Maison Laruelle maakt deel uit van Warnez nv. Het familiebedrijf Warnez verpakt reeds sedert 1950 verse aardappelen en heeft zijn groei altijd kunnen bewerkstelligen door strategische partners bij elkaar te brengen in een verticale keten van teler tot de uiteindelijke consument. Vandaag wordt de aardappel in alle mogelijke verse vormen aangeboden, gaande van basisproducten tot zeer speciale aardappelsoorten in kleinverpakking.

We zoeken steeds het beste wat België te bieden heeft en zorgen ervoor dat de eindklant een authentiek Belgisch smaakfeest op tafel kan brengen. Dit is uiteindelijk waar het om draait.

Follow us on

    

Maison Laruelle is een merk van Warnez Potatoes

Warnez NV
Marialoopsesteenweg 2L
B-8700 Tielt
Tel. 0032 (0) 51 400 812
info@warnezpotatoes.be

www.warnezpotatoes.be

edit afsluiten