Call us

Van het veld naar je vork

Lokale aardappelen en seizoensproducten

Maison Laruelle: aardappelen, planters en seizoensproducten

Aardappelen

Bij Maison Laruelle vind je verschillende rassen aardappelen, hoofdzakelijk afkomstig van lokale telers. Zowel vastkokend als zachtkokend en aardappelen specifiek voor frieten.

Pootgoed - planters

Wil je zelf groenten of aardappelen oogsten? Zowel voor de professionele teler als voor de hobbyboer hebben wij een ruime keuze aan planters. 

Seizoensproducten

Naast ons vast aanbod aardappelen bieden wij ook een wisselend assortiment regionale- en seizoensproducten, zoals witlof, confijtajuinen, voederwortels en primeuraardappelen.

Onze regio Haspengouw

Van het veld naar je vork

Maison Laruelle is gevestigd in Saint-Georges-sur-Meuse, gelegen in Haspengouw.
De regio Haspengouw strekt zich uit over de Belgische provincies Limburg, Luik, Namen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant, en wordt gekenmerkt door een heuvelachtig landschap met een zeer vruchtbare bodem, die gebruikt wordt voor landbouw en veeteelt. Haspengouw maakt deel uit van de Leemstreek en valt deels samen met het Haspengouws Plateau. Het meest omvangrijke en zuidelijke deel van deze regio, Droog-Haspengouw, is in het zuiden begrensd door de Maas, waar deze laatste uitmondt in de Condroz. Droog-Haspengouw is een belangrijk landbouwgebied voor de teelt van suikerbieten, tarwe en aardappelen.


Geniet van onze lokale delicatessen

Follow us on

    

Maison Laruelle is een merk van Warnez Potatoes

Warnez NV
Marialoopsesteenweg 2L
B-8700 Tielt
Tel. 0032 (0) 51 400 812
info@warnezpotatoes.be

www.warnezpotatoes.be

edit afsluiten